Welkom Welkom
Welkom op de catechisatie! We hebben een vreemd voorjaar en een vreemde zomer achter de rug. Zijn jullie nog met vakantie geweest? Het kan zomaar zijn dat de plannen niet door konden gaan door de corona. Of dat jullie anders dan andere jaren in Nederland op vakantie zijn gegaan. Hoe het ook gelopen is, ik hoop dat jullie allemaal een goede zomervakantie hebben gehad.
Geloven zou je wel kunnen vergelijken met voetbal. Op catechisatie gaan we met jongeren van 12 jaar en ouder samen meer ontdekken van het “spel” van het geloof, inzicht krijgen, trainen om het in de praktijk te brengen en de regels ontdekken om te voorkomen dat we domme overtredingen maken. Elke week een uurtje, om zo het “spel” beter te leren spelen. We doen dat door samen te praten, samen te bidden, samen in de Bijbel te lezen. Al jullie vragen mogen gesteld worden, samen zoeken we naar Gods bedoelingen voor ons leven. Het leven met God is het allermooiste en allerbelangrijkste dat er is!
Hoe gaan we om met de corona? We volgen dezelfde richtlijnen van onze overheid als voor de middelbare scholen. We vinden het belangrijk om weer echt bij elkaar te komen. Maar we doen intussen wel voorzichtig en houden afstand, in elk geval tot volwassenen, vanwege de coronavoorschriften. Ook gaan we de gedragsregels volgen die gelden voor het gebruik van het Hoogepad. Vanwege de beperkte ventilatie-mogelijkheden, zullen we niet in de kelder zitten, maar in een andere zaal.
Mocht je vragen hebben over het hoe of wat, neem dan gerust even contact met mij op.

Maandag 21 en dinsdag 22 september gaan we weer beginnen.
Elke week komen we bij elkaar in een zaal van het Hoogepad (Papenberg 5).
Jongeren van 12-15 jaar: dinsdag, van 19.30-20.30 uur.
Jongeren van 16-ouder: maandag, 20.45-21.45 uur.
Als de dag je niet goed past, schuif dan gerust aan bij de groep op de andere dag.

Bij vragen of onduidelijkheden: neem graag even contact met mij op. Ds. Theunisse
terug