We gaan beginnen! We gaan beginnen!
Ben je tussen de 12 en 15 jaar? Dan zijn we op zoek naar jou! 

In september gaan we starten met de Gideonclub, voor alle tieners van 12 t/m 15 (16) jaar. We komen om de week bij elkaar, op vrijdagavond van 19.30 - 21.00 uur in het jeugdhonk van ‘Het Hoogepad’. Samen chillen, te gekke spelletjes doen, praten, luisteren en leren uit de Bijbel, over God en van elkaar. En natuurlijk een kamp als afsluiting! 

De naam RockSolid is veranderd, omdat we het HGJB materiaal gaan gebruiken en dan de naam RockSolid, die hoort bij het Youth for Christ materiaal, niet meer mogen gebruiken. We hebben gekozen voor Gideon, wat ook mooi aansluit bij de Benjamin, want daar is het een vervolg op en in een ver verleden droegen wij die naam ook al. 

De eerste avond is op 21 september 2018. De volgende datums zijn: 6 oktober (zaterdag, tienerevent Like Jesus), 19 oktober, 2 november, 16 november, 30 november, 21 december, 4 januari 2019 (gala), 18 januari, 1 februari, 15 februari, 8 maart, 5 april, 19 april (Goede vrijdag - samen naar de kerk), 10 mei, 24-26 mei (kamp). 

We sluiten met onze programma’s aan op het jaarthema 'Een discipel dient’ en de uitwerking van dit thema in de themadiensten. De leiding van de Gideon club bestaat uit Gerda Horstman, Maaike Haijes, Sabine van der Weele en Rianne Kort.

Wij hopen jullie graag te ontmoeten op de eerste clubavond en mocht je een vriendje of vriendinnetje mee willen nemen dan kan dit natuurlijk altijd. Mochten er vragen zijn, dan kunnen jullie altijd bij ons terecht. We hopen op mooie club avonden!
terug