Vakantiebijbelfeest 2020 -> 2021 Vakantiebijbelfeest 2020 -> 2021
Update 15 oktober: In verband met de aangescherpte corona-maatregelen zal het Vakantiebijbelfeest niet doorgaan in de herfstvakantie. De organisatie denkt na over verplaatsing naar het voorjaar van 2021.
=====
Verveel jij je wel eens in de vakantie? Daar hebben we voor de herfstvakantie een hele goede oplossing voor! Kom gewoon gezellig, mét zoveel mogelijk vriendjes en vriendinnetjes, naar het Vakantiebijbelfeest op woensdag 21 én donderdag 22 oktober van 9.30-12.00. Ja, je leest het goed: dit jaar mag je zelfs twee keer komen! Het thema is dit jaar: Duik erin! Het is in de herfst natuurlijk veel te koud om het water in te duiken, maar na het VBF weet jíj dat je ook nog ergens anders in kunt duiken! Kijk op de film.

Nog meer goed nieuws voor tieners van de leeftijd van de Benjaminclub (9-12): voor jullie is er een speciaal tienerprogramma op dinsdagavond 20 oktober van 18.30-20.00!

Let op: dit jaar is het Vakantiebijbelfeest niet in de Boerderij maar in een witte tent op het grasveld naast de kerk (aan de kant van de Dorpstraat). Kleed je dus lekker warm! Enne… lust je trouwens wel pannenkoeken…?Dan mag je donderdag nog iets langer blijven 😊

Meer informatie.

terug