Vakantiebijbelfeest 2019 Vakantiebijbelfeest 2019
Dit jaar organiseren wij weer Vakantie Bijbel Feest. Het feest is voor alle kinderen van groep 1 t/m 8. Het maakt niks uit of je nu wel of niet wat van de Bijbel weet, iedereen is welkom! We hebben een super leuk programma klaar liggen! Deelname is kosteloos.

Het thema van het Vakantie Bijbel Feest is ‘SchatRijk!’. Een schat kan ook iets zijn wat jou herinnert aan een bijzonder moment wat je ooit hebt beleefd.. Dat heeft dan extra veel waarde! Ook Bram en Britt zijn dit jaar weer van de partij! Ze snappen alleen nog he-le-maal niet hoe een ‘gewone’ steen nou een schat kan zijn… Samen met hen gaan we ontdekken dat schatten je ook iets kunnen laten zien van God! Doen jullie mee?


Wanneer?

Woensdag 23 oktober 2019 van 9.15 tot 15.00

Voor wie?

Voor kinderen van groep 1 t/m 8 van de basisschool.

Waar?

De Boerderij Tullekensmolenweg 22, Beekbergen

Aanmelden hoeft niet!

Je hoeft je niet van te voren aan te melden. Als je allergieën hebt of er iets anders bijzonders is waar we rekening mee kunnen houden dan horen we dat wél graag van te voren via famtheunisse@kliksafe.nl of 055 843 69 71.

Het programma

Aan de hand van het thema SchatRijk gaan we liedjes zingen, krijgen kinderen een toneelstukje te zien, horen ze een Bijbelverhaal, gaan we knutselen en hele leuke spelletjes/activiteiten doen. Ook krijgen de kinderen een heerlijke lunch.

Meer informatie Wilt u meer weten over het Vakantie Bijbel Feest of wat afstemmen? Mail naar famtheunisse@kliksafe.nl of 055 843 69 71

PKN Beekbergen

Het Vakantie Bijbel Feest is een initiatief van de Hervormde Gemeente Beekbergen (PKN). Elke zondag worden er in de Oude Kerk in Beekbergen om 10.00 en 19.00 kerkdiensten gehouden, in de ochtenddienst is er ook een kindernevendienst. Ook daar ben je van harte welkom!

terug