Om gaan met geld Om gaan met geld
Hoe ga jij met je geld om? Spaar je? Of spendeer je? Wat zegt de Bijbel eigenlijk over hoe met geld om te gaan? Wist je dat de Israëlieten 10% van hun inkomen aan de dienst van de Here gaven? Een goed en praktisch onderwerp om samen over door te praten. De grootste rijkdom is niet met geld te koop. Het is de vrede van God in onze harten. Dat de Here Jezus in ons woont. En de belofte van Zijn toekomst!

Vanaf januari gaan we in de week van een Focusdienst werken in Focuscatechisatieboekje. Dit najaar bespraken we ook al wel steeds de onderwerpen van de Focusdiensten op de catechisatie. Maar met ingang van het nieuwe jaar krijgen jullie daar ook allemaal een mooi boekje bij.

Binnenkort is de Kerstvakantie. Op 23-24 en 30-31 december is er geen catechisatie. Zien we jullie bij de Kerstdiensten en bij de oud-en-nieuwbijeenkomsten? Goed hoor, om samen met de Here en met Zijn gemeente deze feesten te vieren en het oude jaar af te sluiten en het nieuwe te beginnen met Zijn zegen. Dat is toch het allerbelangrijkste?!

Ds. Theunisse
terug