Italiaans buffet Italiaans buffet
Drie lange tafels gedekt voor bijna 80 mensen, volledig in Italiaanse stijl. Drie gangen, geheel zelfgemaakt door de jongeren en leiding van de Jongerenreis 2017. Na een speech van Harm en Jeroen en het gebed door Nienke was het tijd zaterdag 18 maart tijd om aan te vallen op het Italiaans buffet van de Jongerenreis, en dat beviel! Het gastenboek loopt over van complimenten. Hartelijk dank daarvoor!
Enkele reacties in het gastenboek van afgelopen zaterdag:
"Super! Lekker, leuk en gezellig!" "Heel erg lekker gegeten! Goed georganiseerd en super gezellig. Applaus voor jullie allemaal!" "Het was super lekker, leuk en gezellig en zeker voor herhaling vatbaar. Prima gedaan!!" "Het was heerlijk en heel goed verzorgd. Veel succes met alles." "Heel goed georganiseerd! Lekker eten hebben jullie gemaakt, het heeft prima gesmaakt! Heel veel plezier en succes gewenst." "Viva Italia! Genoten hebben we van alles: goede sfeer, heerlijk eten, top verzorgd door jullie! Heel veel succes met de laatste actie/loodjes" "Het was weer heerlijk en zeer goed verzorgd! Complimenten! En de panna cotta was formidabel!" "Dankjewel voor jullie goede zorgen en gastvrije ontvangst. Het was heerlijk. Wij zeggen: volgend jaar weer! En natuurlijk: een goede voorbereiding voor jullie reis. Gods zegen gewenst voor jullie hele groep." "Alles was geweldig, een groot compliment." "Alle drie de gangen smaakten voortreffelijk. Hulde aan de koks en de prima bediening. Goed gedaan, bedankt."
Ook de opbrengst mocht er weer zijn, we mogen ruim 600,- bijschrijven op onze rekening. Inmiddels hebben we genoeg om een mooi project in Oekraïne te gaan uitvoeren, maar we gaan vrolijk verder! Elke actie draagt bij aan de groepsbinding, geeft weer meer ruimte om mooie dingen te doen in Oekraïne en, last but not least, we vinden het gezellig om actief bezig te zijn in het midden van de gemeente! Op zaterdag 27 mei organiseren we een sponsoractie, waarbij de jongeren de mogelijkheid krijgen hun eigen bijdrage bij elkaar te sprokkelen. Op 17 juni zamelen we onze laatste euro's in, door pannenkoeken te bakken bij de Schuur in Lieren. Op zondag 9 juli willen we na afloop van de uitzwaaidienst de gehele gemeente bedanken voor hun intensieve toewijding, sponsoring, aandacht en meeleven door middel van een high tea. Op zaterdag 15 juli zullen we dan in alle vroegte de busjes in stappen... We hebben er erg veel zin in en kijken uit naar deze laatste maanden van voorbereiding en toeleven naar onze reis!
terug