High tea op 26 mei High tea op 26 mei
Op zondag 26 mei staat er een heerlijke actie op het programma: de bekende en zeer gewaardeerde High Tea. Het is alweer de op één na laatste actie om geld in te zamelen voor de jongerenreis van 2019. Ongeveer 2 maanden na deze high tea zijn we met 21 personen onderweg naar Sighet in Roemenië. We gaan daar woningen van gehandicapten opknappen door de dakplaten te vervangen en muren te isoleren. De bouwmaterialen die we daarvoor aanschaffen betalen we van het geld dat we met de acties ophalen. De begroting is bijna rond, maar we hebben nog wel een flinke bijdrage nodig.
Daarom nodigen we iedereen uit om na afloop van de ochtenddienst een kopje thee (koffie mag ook) te komen drinken met wat lekkers erbij.
Bij goed weer zitten we op het grasveld in de tuin van de pastorie, bij regen zitten we in Het Hogepad. De jongeren en de leiding hebben allerlei lekkernijen gemaakt: van zoet tot hartig, van overbekend tot verrassend, van calorierijk tot glutenvrij. We beloven dat het heerlijk zal smaken.
Kunnen we op uw/jouw bijdrage rekenen? Tot dan!
Namens de voorbereidingsgroep, Jaco Buurman en Roelof Jan van Ark.
terug