Een einde of een begin? Een einde of een begin?
De laatste Ad Fontes die wij hadden was op de bewuste zondag 15 maart waarop de coronacrisis zijn intrede deed in onze Nederlandse samenleving.
Begin april kwam Adriaan met het idee om onze nabesprekingen te linken aan de Focus diensten aangezien we niet meer bij elkaar konden komen voor de brondiensten met nabespreking. Zo gezegd zo gedaan, we hebben nu 3x na de Focusdiensten een gesprek gehad over het onderwerp wat er in de dienst behandeld werd. We hebben erg mooie gesprekken gehad.
De laatste keer hebben we het gehad over hoe onze medemens aan ons kan zien dat wij een aanbevelingsbrief zijn van God, best een lastige vraag! Daarnaast hebben we ook nagedacht over wat wij zouden schrijven als wij een aanbevelingsbrief juist over God zouden schrijven. Hier kwamen mooie dingen uit als de natuur (de Schepping zoals wij christenen dat noemen 😉 ) wat eigenlijk een op zichzelf staande aanbevelingsbrief is. Kijk eens om je heen, zie alles wat groeit en bloeit zonder dat wij ons daar druk over hoeven maken. Toch best gaaf dat God zo iets moois voor ons heeft gemaakt 😉
Deze gesprekken hebben wij als erg fijn ervaren, en dit smaakte naar meer! Daarom hebben we besloten om na de zomer, als jongerenkring, zelf verder te gaan. We gaan ook het focusboekje gebruiken, en hopen dat ook deze nieuwe vorm ons op mooie gesprekken zal brengen.
terug