Doorgeven evangelie Doorgeven evangelie
Dinsdagavond 5 maart was weer een fijne clubavond. Samen gebeden voor mensen waarvoor jullie wilden bidden. Samen lazen we het verhaal van Lydia die ging geloven. ( Handelingen 16; 10-16). Zij ging anderen vertellen over Jezus en ze was gastvrij voor mensen.
Hoe kan jij / kunnen wij het evangelie doorgeven? ..........door de bijbel te lezen en er samen over te praten. Door zingen en bidden. Door gastvrij te zijn voor anderen.
Vanuit o.a. onze gemeente zijn Thomas en Cobie Roest met hun zoontje Tim als zendingswerkers naar Thailand gegaan. Zij willen daar de mensen vertellen over Jezus. Via enkele filmpjes (vlogs) kregen we een indruk over hun leven daar. Wij kunnen hen steunen door hen te laten weten dat we aan ze denken. Dit kan door voor hen te bidden en ook door b.v. post naar hen te sturen. Jullie hebben kaarten gemaakt met bemoedigende teksten.
We sloten af met een spel..........en jullie kunnen alvast gaan nadenken wat jullie op de bonte avond willen gaan doen. Ons kamp is n.l. al over een maand!!
Veel groetjes, Anja, Ans, Gijsbert en Jacoline
terug