Welkom! Welkom!
Welkom!
Dit is de website van de jongeren van de kerkelijke gemeentes van Beekbergen en Lieren. Op deze site vind je alles over de activiteiten die bij ons plaatsvinden. Er is elke zondagochtend in beide kerken kinderoppas en kindernevendienst, er zijn iedere maandagavond drie groepen catechisatie, er komen clubs iedere twee weken samen, er zijn jeugddiensten en in de herfstvakantie is het jaarlijkse Vakantiebijbelfeest. Bij al deze activiteiten kun jij bij zijn! Kijk rond, lees de verslagjes en kom een keer kijken en meedoen bij een activiteit! Je bent van harte welkom en we willen je graag ontmoeten! Heb je vragen, je kunt altijd contact opnemen met de jeugdouderling Marc-Jan Zeeman ( Graag tot ziens!
 
Vakantiebijbelfeest Vakantiebijbelfeest
Dit jaar organiseren wij weer Vakantie Bijbel Feest. Het feest is voor alle kinderen van groep 1 t/m 8. Het maakt niks uit of je nu wel of niet wat van de Bijbel weet, iedereen is welkom! We hebben een super leuk programma klaar liggen! Deelname is kosteloos.

Het thema van het Vakantie Bijbel Feest is ‘SchatRijk!’. Een schat kan ook iets zijn wat jou herinnert aan een bijzonder moment wat je ooit hebt beleefd.. Dat heeft dan extra veel waarde! Ook Bram en Britt zijn dit jaar weer van de partij! Ze snappen alleen nog he-le-maal niet hoe een ‘gewone’ steen nou een schat kan zijn… Samen met hen gaan we ontdekken dat schatten je ook iets kunnen laten zien van God! Doen jullie mee?


Wanneer?

Woensdag 23 oktober 2019 van 9.15 tot 15.00

Voor wie?

Voor kinderen van groep 1 t/m 8 van de basisschool.

Waar?

De Boerderij Tullekensmolenweg 22, Beekbergen

Aanmelden hoeft niet!

Je hoeft je niet van te voren aan te melden. Als je allergieën hebt of er iets anders bijzonders is waar we rekening mee kunnen houden dan horen we dat wél graag van te voren via of 055 843 69 71.

Het programma

Aan de hand van het thema SchatRijk gaan we liedjes zingen, krijgen kinderen een toneelstukje te zien, horen ze een Bijbelverhaal, gaan we knutselen en hele leuke spelletjes/activiteiten doen. Ook krijgen de kinderen een heerlijke lunch.

Meer informatie Wilt u meer weten over het Vakantie Bijbel Feest of wat afstemmen? Mail naar of 055 843 69 71

PKN Beekbergen

Het Vakantie Bijbel Feest is een initiatief van de Hervormde Gemeente Beekbergen (PKN). Elke zondag worden er in de Oude Kerk in Beekbergen om 10.00 en 19.00 kerkdiensten gehouden, in de ochtenddienst is er ook een kindernevendienst. Ook daar ben je van harte welkom!

 
Dankdienst Jongerenreis Dankdienst Jongerenreis
We zijn weer thuis. Het is nog steeds wennen, het lijkt zo kort geleden, maar ook alweer zo lang. We hebben een prachtige reis achter de rug, waar we allemaal met volle teugen van genoten hebben. Onze dankbaarheid voor deze reis willen we graag met u allen delen op zondag 13 oktober in de ochtenddienst, waarin we hierbij zullen stil staan.
Als u het leuk vindt om te horen wat we allemaal hebben gedaan en hebben meegemaakt tijdens onze reis naar Roemenië, dan bent u na de kerkdienst van harte welkom in Het Hoogepad. Voor koffie, thee en iets lekkers wordt gezorgd. U treft gegarandeerd een club enthousiaste mensen die graag hun verhalen vertellen en beelden met u wilt delen. Graag tot 13 oktober!
 
Oproep voor spullen Oproep voor spullen
Een poosje geleden hadden Yvonne en ik samen kinderoppas. We hadden het over de spullen die er zijn, waar de kinderen nog normaal mee kunnen spelen en wat er eigenlijk weg zou kunnen. Daarnaast hadden wij het over wat we de kinderen al mee willen geven nu ze nog zo jong zijn. Geloofsopvoeding begint uiteindelijk al bij de geboorte.
Wij hadden het er over om niet veel te gaan kopen, maar om even te kijken wat voor speelgoed er vanuit u of jullie is. Voor de kinderoppas zijn wij op zoek naar ‘nieuw’ en compleet speelgoed! Dus heeft u/jij nog iets liggen waar de kinderen of kleinkinderen niet meer mee spelen, maar waar nog uren mee gespeeld kan worden, dan horen we dit graag van u/jullie! Tegelijkertijd zouden wij het fijn vinden als u/jij eens in de kast zou willen kijken of u nog eenvoudige boekjes heeft met Bijbelse verhalen voor kinderen van 0 tot 4 jaar? Wij zouden erg blij zijn als wij die boekjes van u/jou zouden kunnen krijgen. Zodat we ook met onze jongste gemeenteleden al iets van het evangelie zouden kunnen delen.
Alvast dank namens de kinderen. Yvonne en Nienke.