Welkom! Welkom!
Welkom!
Dit is de website van de jongeren van de kerkelijke gemeentes van Beekbergen en Lieren. Op deze site vind je alles over de activiteiten die bij ons plaatsvinden. Er is elke zondagochtend in beide kerken kinderoppas en kindernevendienst, er zijn iedere maandagavond drie groepen catechisatie, er komen clubs iedere twee weken samen, er zijn jeugddiensten en in de herfstvakantie is het jaarlijkse Vakantiebijbelfeest. Bij al deze activiteiten kun jij bij zijn! Kijk rond, lees de verslagjes en kom een keer kijken en meedoen bij een activiteit! Je bent van harte welkom en we willen je graag ontmoeten! Heb je vragen, je kunt altijd contact opnemen met de jeugdouderling Marc-Jan Zeeman (zeemanmj@gmail.com)! Graag tot ziens!
 
Kindernevendienst 20 september Kindernevendienst 20 september

In deze corona tijd waarin we kerkdiensten op afstand moeten volgen, is er voor de kinderen ook geen kindernevendienst. De verhalen en verwerkingen van “vertel-het-maar” kan je ook in de komende periode blijven gebruiken. Het enige dat nodig is, is een gratis account aanmaken op de website https://vertelhetmaar.nl/.

De dominee zal in de dienst steeds aandacht besteden aan het onderwerp-van-de-week. Het thema van deze week is “Hulpdienst", gebaseerd op 1 Samuel 21.

 
De scholen zijn weer begonnen! De scholen zijn weer begonnen!
Spandoeken met deze tekst staan weer langs de weg.
Nu we weten dat naar school gaan niet vanzelfsprekend is, word ik wel blij van deze spandoeken. Het is fijn om na de vakantie je klasgenoten weer te spreken in het lokaal en op het plein. Dat is toch anders dan via een scherm. Zeker als je met nieuwe klasgenoten zit, of zelfs over bent gegaan naar een nieuwe school, leer je elkaar beter kennen door samen op te trekken.
Dit geldt ook voor het jeugdwerk. Het jeugdwerk willen we daarom zoveel mogelijk normaal laten starten vanaf september. We houden ons hierbij natuurlijk aan de adviezen van de overheid om verspreiding van Corona te voorkomen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het houden van afstand tot de leiding. Ook voor het Hooge Pad zijn plannen gemaakt zodat onder andere het jeugdhonk weer gebruikt kan worden. Met de Benjamin en Gideon club kun je hier dus weer afspreken vanaf september. We hopen dat dit zo blijft en het niet nodig is dat we terug moeten schakelen naar online bijeenkomsten.
Elkaar in het echt zien, blijft het beste!
Marc-Jan Zeeman.
 
Oppassers gezocht Oppassers gezocht
Elke zondagmorgen is er voor de kleinsten uit de gemeente kinderoppas. Hier wordt gezellig gespeeld, muziek geluisterd, een bijbelverhaal gelezen en iets lekkers gedronken en gegeten. Om dit goed te kunnen organiseren zijn er oppassers nodig. We hebben natuurlijk al een groep vaste oppassers, maar zouden het fijn vinden om de groep nog iets uit te breiden, zodat de druk wat verdeeld wordt. Daarom zijn we op zoek naar extra oppassers. Natuurlijk is het fijn als je compleet in de poule mee wilt draaien, maar zou je een paar keer per jaar willen meedraaien, dan is dat ook al erg fijn! Iedereen is van harte uitgenodigd om zich hiervoor aan te melden; jong, oud, man of vrouw! Opgeven kan via gijsbertenyvonne@gmail.com Alvast bedankt, Yvonne van Duijvenboden